Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ;

Μία μόλις εβδομάδα αφ’ ότου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όρισε τον Παύλο Πολάκη ως τον άνθρωπό του στα Χανιά, αναφορικά με την ενημέρωση για τα υπό εξέλιξη έργα και το τι πρέπει να γίνει για να προωθηθούν όσα από αυτά έχουν «κολλήσει», και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ξεκίνησε τις συναντήσεις τους.
Έτσι μετά τον Δήμαρχο Χανίων συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Κισάμου, Θοδωρή Σταθάκη, με τον οποίο συζήτησαν για μία σειρά από έργα, όπως η παράκαμψη Καστελίου (Κισάμου κ. δημοσιογράφε), οι λιμνοδεξαμενές σε Πλάτανο και Χρυσοσκαλίτισσας.

Αντε να δούμε θα γίνει η παράκαμψη, η εξαιτίας της  θα ρίξουμε...και την κυβέρνηση; Για όλα είμαστε ικανοί εμείς, άμα δεν θέλουμε κάτι....
Ναι γιατί την παράκαμψη της πόλης δεν την θέλει κανένας ....αυτό να το ξέρετε...σχεδόν κανένας!!!  
Βέβαια και μόνο που συζητήθηκε κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: