Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑΡΤΑΝ....

Αρχίζει να φαίνεται το ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Κισάμου. Ας ελπίσουμε τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια να φτιαχτεί και να σουλουπωθεί και το υπόλοιπο. Αν και το έργο είναι συλλογικό ένα μπράβο στην πρόεδρο του Α.Ο Κισάμου για την επιμονή της το αξίζει.
Είναι το δεύτερο στάδιο στο νομό (μετά το Χανίων) με ταρτάν και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο για τις προπονήσεις των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: