Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΟΨΗ ΑΝΟΥΣΙΑ

Ο Κισσαμικός ή καλύτερα ο ΑΟΧ- Κισσαμικός, φέτος και από τα λεγόμενα της διοικήσεως του, θα κάνει πρωταθλητισμό. Αυτή είναι η σωστή έκφραση μιας και δεν θα παίξει μοναχός του για να λέμε ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Για να τα καταφέρει λοιπόν πρέπει να έχει γερούς συμμάχους μέσα και έξω και μέσα εννοώ στο νησί. Ηρόδοτος- Εργοτέλης είναι οι ομάδες που θα πρέπει να τον βοηθήσουν και για το λόγο αυτό έκλεισε και τα φιλικά με αυτές .. να κάνει σχέσεις, να κάνει νέους δεσμούς.... 
Βέβαια άλλα είδαμε στο τελευταίο φιλικό από μια μερίδα οπαδών του ΑΟΧ Κισσαμικός, που εκτός των άλλων απαίτησαν να σταματήσει να παίζεται ο ύμνος του Κισσαμικού με την δικαιολογία... τι δουλειά έχουν οι χωριάτες στα Χανιά.
- Αντώνη ξέρεις πόσο σε εκτιμώ και θέλω να δω την ομάδα της καρδιάς μου όσο ψηλότερα γίνεται ..όμως έτσι δεν θα πας πουθενά...ειδικά άμα συντηρείται αυτή η κατάσταση με κάτι καλόπαιδα που νομίζουν ότι η ομάδα που παίζει τώρα είναι η ίδια που έπαιζε πριν 10 χρόνια και την λέγανε ΑΟΧ... Κρίμα γιατί ως το ημίχρονο 6 φίλαθλοι έφυγαν με αυτά που άκουγαν από αυτούς τους 10 γνωστούς άγνωστους... και το ερώτημα είναι αυτοί οι 10 αξίζουν;
Η ομάδα θέλει δεσμούς φιλίας με όλα τα σωματεία της κατηγορίας και όχι να προσπαθούμε να βρούμε τι μας έκαναν πριν 10 χρόνια... για να τους ανταποδώσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: