Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟ ΑΤ. ΚΙΣΑΜΟΥ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων μετά και τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που είχε το Α.Τ Κισάμου συγχαίρει τον διοικητή και το προσωπικό του, με το εξής δελτίο τύπου.
"Τι να πρωτοθαυμάσουμε στο Α.Τ. Κισάμου; Τον Διοικητή και την καθοδήγησή του; Τους συναδέλφους μας οι οποίοι επιδεικνύουν τέτοιο ζήλο και έρχονται αποτελέσματα που θα θαύμαζαν υπηρεσίες ασφαλείας; Τους συναδέλφους μας οι οποίοι ελλείψει υλικοτεχνικού εξοπλισμού και ανθρωπίνου δυναμικού χρησιμοποιούν τα οχήματά τους και δουλεύουν πολύ πέραν του συνηθισμένου ωραρίου; Το γεγονός ότι την ώρα που συντασσόταν η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία προέβησαν σε 2η επ’ αυτόφωρο σύλληψη διαρρήκτη; Τέτοια απόδοση επαρχιακού Αστυνομικού Τμήματος δεν συναντάς εύκολα στο πανελλήνιο!
Κάτι καλό συμβαίνει δυτικά και είναι εμφανές!!!
Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους σας! Συνεχίστε έτσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: