Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ

Η Βικιπαίδεια αναφέρει για τον Αντρέα....
Ο Andrew Michael Milonakis είναι Αμερικανός ηθοποιός, συγγραφέας, ράπερ και κωμικός. Είναι γνωστός για τη δημιουργία και πρωταγωνιστή στο The Andy Milonakis Show στο MTV και το MTV2. Έχει κυκλοφορήσει 4 μουσικούς δίσκους, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως  «The Newest Pledge», «Who’s Your Caddy?», «Still Waiting».
Παρόλο που είναι 42 χρονών μοιάζει σαν μικρό παιδί, μιας και έχει ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης, που του δίνει την εμφάνιση και τη φωνή ενός εφήβου. Η καταγωγή του είναι απο τα Παπαδιανά και φέτος βρέθηκε στα πάτρια εδάφη, κάνοντας live μεταδόσεις απο τα Χανιά και την Κίσαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: