Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟΣΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ;

Κόμβος καρμανιόλα στον Κορφαλώνα. Τρία ατυχήματα είχαμε χθες ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές. Δυστυχώς οι ξένοι μας, το έχουμε ξαναγράψει το έχουν πει και πάρα πολλοί κάτοικοι της περιοχής, στρίβουν αριστερά για Ελαφονήσι ακολουθώντας την πορεία που τους δίνουν οι συσκευές πλοήγησης (gps) παραβιάζοντας όμως έτσι τον μονόδρομο. Είναι κρίμα να θρηνήσουμε θύματα, αφού εύκολα μπαίνει μια πινακίδα που να λέει την πορεία προς Ελαφονήσι αλλά και να απαγορεύει την στροφή προς τα αριστερα, σε αυτούς που έρχονται απο Χανιά. 
Κατά τ' άλλα ο ΒΟΑΚ στην Κίσαμο είναι παραδομένος και πανέτοιμος, δεν χρειάζεται τίποτα, ούτε διαπλάτυνση ούτε επισκευές, απλά πρέπει να μην ξεχνάμε εμείς οι καλοί πολίτες, να πληρώνουμε τα τέλη κυκλοφορίας για να φτιάχνουν κόμβους αλλού.
Σαδεντρεπονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: