Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

3.500 Ε ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Η πρωτοβουλία του συμπολίτη μας Κώστα Βαρουχάκη, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πέρασε στην ιστορία σαν ένα δύσκολο εγχείρημα που έγινε για ένα και μόνο σκοπό.... φιλανθρωπικό σκοπό και την ενίσχυση του ειδικού σχολείου Κουτουφιανών Κισάμου.
Τα χρήματα που μαζεύτηκαν και δεν είναι λίγα, αφού μόνος του ο Κώστας έτρεξε όλες τις διαδικασίες, 3.500 Ε περίπου, από χορηγούς και απλούς ιδιώτες θα παραδοθούν στο σχολείο που τόσες ανάγκες έχει.
Είναι τιμή και πολλά μπράβο στον Κώστα για αυτήν την ενεργεία του, μακάρι να βρει και άλλους μιμητές.
Οι χορηγοί θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.
Υ.Σ Τέλος επειδή αυτή η σελίδα θα προβάλει κάτι τέτοια γεγονότα είτε θέλουν κάποιοι είτε όχι, ας καταλάβουν ότι η ενημέρωση των δημοτών δεν είναι αποκλειστική υπόθεση κανενός.... Το blog δεν έχει ανάγκη να το διαφημίζουν, ούτε σκοπό έχει να έχει αποκλειστικότητες... απλά του έρχονται από μόνες τους. Κάποιοι λοιπόν που πειράχτηκαν επειδή μας έβαλαν χορηγούς επικοινωνίας και χόλιασαν ..προτείνουμε ξύδι. Δεν πασχίζουμε για τέτοια και όλοι το ξέρουν.
Εμείς είμαστε κοντά σε τέτοια γεγονότα και δεν στέλνουμε αντιπροσώπους ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: