Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ

Ιούνης 2016 
 Ο υπουργός οικονομία επισκέπτεται την Κίσαμο κ. Σταθάκης προκειμένου να κάνει αυτοψία στους χώρους υλοποίησης δύο έργων ιδιαίτερης σημασίας για τον Δήμο
• Κλειστό Γυμναστήριο : Προώθηση της ολοκλήρωσης κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου στη θέση «Γλυκορίζια», το οποίο η νεολαία και οι δημότες μας το δικαιούνται ως μοναδικό χώρο άθλησης, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.
• Λιμάνι Κισάμου: Υλοποίηση της απόφασης ίδρυσης Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, δυνατότητες για δημιουργία μαρίνας και υδατοδρόμιου στο λιμάνι «Καβονησίου» Κισάμου και επαναλειτουργία του καρνάγιου.
2018 Νοέμβρης
Δεν έχει γίνει τίποτα όπως όλοι ξέρουμε σε αυτά που ζητήσαμε τότε απο τον υπουργό...μήπως τώρα που ανέλαβε ο Παύλος Πολάκης συντονιστής των έργων στην Κρήτη τον ξαναφέρουμε για να του δείξουμε που "πονάμε"; Να τον φέρουμε να του δείξουμε οτι τίποτα σε αυτόν τον τόπο 40 χρόνια δεν έγινε, αλλά ούτε και σήμερα υπάρχει ελπίδα να γίνει; 
Μάλιστα στην σελίδα του έγραψε ο Πάυλος:
"Ανέλαβα σε συνεργασία με τους δημάρχους και την περιφέρεια το συντονισμό συναρμοδίων υπουργείων και υπηρεσιών για να τρέξουμε έργα δεκάδων εκατομμυρίων για το νομό Χανίων και τη Κρήτη που έχουν κολλήσει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και των εγκρίσεων".
Τι λέτε;


Δεν υπάρχουν σχόλια: