Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

- Όσοι έχετε ταξιδεύσει και όσοι θα ταξιδέψετε πρέπει να ξέρετε οτι στην Κίσαμο δεν υπάρχει τουριστικό γραφείο που να εκπροσωπεί το πλοίο και κατ' επέκταση δεν μπορείτε να κλείσετε εισιτήρια παρά μόνο δυο ώρες πριν και την ημέρα που ταξιδεύει το πλοίο. Δηλαδή με απλά λόγια πας στο λιμάνι και περιμένεις πότε θα έλθει απο τα Χανιά ο πράκτορας για να σου κόψει εισιτήριο....  κι αν τύχουν πολλοί, όπως συμβαίνει τέτοια εποχή η ουρά φτάνει ως και την άλλη στροφή του λιμανιού.
Θεωρώ οτι είναι Αβλεψία απο την Αβλέμων ΝΕ και πιστεύω λίαν συντόμως να λύσουν το πρόβλημα... φτάνει πια αυτό... το υπάρχουν εισιτήρια μόνο στα Χανιά.
Το πλοίο φεύγει απο εδω, εδώ είναι η βάση του και εισιτήρια πρέπει να υπάρχουν στα τουριστικά γραφεία της πόλης, ΕΔΩ δηλαδή. 
- Είναι ντροπή για τον τόπο που έχει κάνει και αυτός προσπάθειες να έχει ένα πλοίο στην Κίσαμο, είναι ντροπή για μας να παίρνουμε τηλέφωνο στα Χανιά κάθε τόσο να ρωτάμε, πόσο έχει, πότε θα φύγει, πως θα κόψουμε εισιτήριο κλπ. Τέλος είναι ντροπή και υποτιμητικό για τους ντόπιους πράκτορες αλλά και την αγορά να βάζουμε "ξένους" μέσα στα πόδια μας...
Υ.Σ Είναι η δεύτερη φορά που γράφω τα ίδια μπας και..... μα δεν βλέπω να γίνεται τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: