Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ;

Στην περιφέρεια φοβήθηκαν πολύ την Παρασκευή και έστειλαν τα παιδιά για εκδρομή. 
Όπως αποδείχτηκε είχαμε μια πολύ ηλιόλουστη μέρα, δίχως ίχνος κακοκαιρίας. Η διαταγή έφτασε σίγουρα στις αντιπεριφέρειες και μετά στους δήμους που μην μπορώντας να αψηφήσουν την "διαταγή" έκλεισαν τα σχολεία, εξαιτίας της φήμης του τρομερού "Ζορμπά".
Τέλος πάντων λάθη γίνονται και μακάρι να είναι η τελευταία φορά που γίνεται αυτό, αν και οι καταιγίδες είναι πάντα απρόβλεπτες... πάντως αυτό που απασχόλησε μερικές οικογένειες ήταν ότι ενώ τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας έκλεισαν, οι παιδικοί σταθμοί στην Κίσαμο παρέμειναν ανοικτοί.... τι συνέβη άραγε;
Λάθος συνεννόηση ή άλλα τα παιδιά του παιδικού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: