Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ....

Γράφει η Ειρήνη Νικολοπούλου στα eirinika.gr 
Με δύο παγκόσμιες πρωτιές και τρία συνολικά βραβεία, η Ελλάδα θριάμβευσε στην τελετή απονομής του καταξιωμένου θεσμού των ταξιδιωτικών διακρίσεων Condé Nast Traveller 21st Annual Readers’ Awards 2018, που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.
Συγκεκριμένα, η χώρα μας έλαβε:
- Tην 1η θέση στην κατηγορία «Καλύτερα νησιά παγκοσμίως» (Best islands/Favourite islands).
- Tην 1η θέση και το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς «The World’s Top 100». Παράλληλα, όπως γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους του αναγνωστικού κοινού απ’ όλες τις κατηγορίες για τα Ελληνικά Νησιά, με το ποσοστό να φθάνει το 95,63%, γεγονός που προκάλεσε τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των προσκεκλημένων στην εκδήλωση.
- Τη 2η θέση ως η «Καλύτερη/Πιο αγαπημένη χώρα παγκοσμίως» (Best countries/Favourite countries).
Η απονομή στην Ελλάδα τριών εκ των σημαντικότερων βραβείων του θεσμού, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του ΕΟΤ, αναδεικνύει την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής επικοινωνίας στο εξωτερικό, που έχει σχεδιάσει το Υπουργείο Τουρισμού και υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ, ως ο εθνικός φορέας στην παγκόσμια τουριστική προώθηση και προβολή.
Τα τρία βραβεία παρέλαβε η προϊσταμένη του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου.....
και φυσικά ξέρετε ποια φώτο έβαλε για την ανάρτηση της...
Αυτή.... αλλά που να 'ξερε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: