Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

Μετά τη συνάντηση του αντιδημάρχου Κισάμου Μανώλη Δερουκάκη, του προέδρου του ΝΕΣΚ Ευάγγελου Πατεράκη και του εφόρου δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου Ευάγγελου Χουδαλάκη και την έγκριση που πήρε στο τελευταίο Δ.Σ του Δήμου Κισάμου η δράση: «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου» του ΕΠΑνΕΚ (Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία), που έχει κύριο δικαιούχο τον Δήμο Κισάμου και συνδικαιούχο τον Εμπορικό Σύλλογο, προχώρησε η καταγραφή των μαγαζιών που έχουν μπει στο πρόγραμμα. 
Πρόεδρος και ο έφορος δημοσίων σχέσεων του ΝΕΣΚ (φωτο) περπάτησαν μαζί με τον υπεύθυνο της μελέτης κ. Κοσκινά και τον αρχιτέκτονα κ. Αμπαριώτη για να δουν τους χώρους αλλά και τους δρόμους που θα μπουν στην δράση. (Σκαλίδη-Βαρδαντώνη-πλατεία Τζανακάκη και πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου)
Ας ελπίσουμε οτι λίαν συντόμως θα δει αυτή η πόλη αυτό που της αξίζει... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: