Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣ

Την έναρξη του Θεσμού Ανακύκλωσης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) στην Π.Ε. Χανίων θα παρουσιάσει στα Χανιά την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Χανίων ομάδα εμπειρογνωμόνων και ειδικών επί του θέματος.
Το «θεσμό της Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΕΚΚ» θα παρουσιάσει η διευθύντρια Εναλλακτικής Διαχείρισης κα Χαριτοπούλου, ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (EOAN), ενώ τις προοπτικές της ανακύκλωσης για τη Δυτική Κρήτη θα αναλύσει ο πρόεδρος ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ «ΑΝΑΚΕΜ Α.Ε.» κ. Δημητριάδης.
Η ημερίδα που συνδιοργανώνεται από την ΑΝΑΚΕΜ και την Ανακυκλωτική Δυτικής Κρήτης με την υποστήριξη του ΤΕΕ και του Επιμελητηρίου Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου στον 4ο όροφο του Επιμελητηρίου Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 4) από τις 9 το πρωί έως τις 12, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: