Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ (σχετικά με τον φόρο παρεπιδημούντων)


Παρουσία ολίγων επιχειρηματιών που κατά τα φαινόμενα ήταν και αυτοί που έχουν πληρώσει το παρεπιδημούντων του 2011, συναντήθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Κισάμου, οι δικηγόροι του Ν. Εμπορικού συλλόγου με τους δικηγόρους του Δήμου Κισάμου. Μετά απο συζήτηση οι δικηγόροι αποφάσισαν να καταθέσουν ένα υπόμνημα, αφού άκουσαν και την *πρόταση του Εμπορικού συλλόγου, στο Δημοτικό συμβούλιο Κισάμου, προς ψήφιση ή όχι, σχετικά με τον παράλογο φόρο παρεπιδημούντων των ετών 2006-07-08-09-10 που τότε ήταν 2% επί των ακαθαρίστων. 
Λεπτομέρειες θα έχουμε μετά την σύνταξη του υπομνήματος.
*Η πρόταση του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου είναι να λογαριαστούν όλα τα χρόνια απο το 2006 ως και σήμερα με το 0.5% αντί του 2% που πληρώθηκε τότε, και όσοι πλήρωσαν τα έτη ως το 2011 να συμψηφιστεί η επιστροφή με τα σημερινά. Φυσικά δεν θα υπάρξουν επιστροφές χρημάτων εκτός αν η επιχείρηση έχει κλείσει, και τα βιβλία της είναι νομότυπα. 
- Το θέμα θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο το οποίο ενδεχομένως να είναι και έκτακτο μιας και τα περιθώρια είναι μικρά για διορθώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: