Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Μετά τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 23 Οκτωβρίου 2017 θέλω να τονίσω ότι:
Διαφωνώ κάθετα με τις μεθοδεύσεις του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής, με το κλειστού τύπου δημοτικό συμβούλιο, χωρίς καμιά ενημέρωση, το οποίο κατά πλειοψηφία έγινε, και όχι με την σύμφωνη γνώμη της αντιπολίτευσης. Η διαφωνία μου έχει καταγραφεί ξεκάθαρα στα πρακτικά του συμβουλίου.
Και τώρα στο δια ταύτα:
Το θέμα του πυρηνελαιουργείου έχει απασχολήσει από το 2011 την τότε δημοτική αρχή και μέχρι σήμερα η θέση μας είναι γνωστή και αμετακίνητη, για μετεγκατάσταση της εν λόγω επιχείρησης στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρα, που θα πληρεί τις προϋποθέσεις. Μένω πάντα σταθερός στις θέσεις μου και όχι μετακινούμενος σαν τον κ. Σταθάκη, γιατί το πρόβλημα είμαι σίγουρος οτι θα μεταφερθεί σύντομα στον δημότη και ελαιοπαραγωγό μας.
Καταλήγοντας ο δήμαρχος μας, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι "να πουλήσει" στους δημότες στις επόμενες εκλογές ... ότι το πυρηνελαιουργείο δήθεν κλείνει κατόπιν ενεργειών του.
Ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης 
Μυλωνάκης Γεωργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: