Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

Τελικά η πίεση και η διαμαρτυρία έφερε αποτέλεσμα και οι υπεύθυνοι του ΕΠΑΛ Κισάμου πήραν προφορική διαβεβαίωση του υπουργείου, μέσω του διευθυντή δευτεροβάθμιας Χανίων κ. Ζερβάκη Στέλιου, ότι και τα 2 τμήματα της Κισάμου θα λειτουργήσουν κανονικά για φέτος. 
Ας ελπίσουμε ότι το Ναι εδώ δεν θα γίνει ΟΧΙ...... στο τέλος.
Η απορία βέβαια όλων είναι γιατί έπρεπε να φτάσουμε σε αυτήν την κατάσταση να είναι κλειστό ένα σχολείο και μετά από πιέσεις να δουν το .. λάθος τους. Τελικά μια από τα ίδια στην παιδεία και από τους τόσα χρόνια υποστηρικτές του νέου συστήματος που όπως αποδεικνύεται δεν μπορούν να αναμορφώσουν αλλά στερούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: