Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ SSI ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

O Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου στα πλαίσια των δράσεων και το πρωτοβουλιών, διοργάνωσε την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στα γραφεία του, παρουσίαση της εταιρίας Security Solutions Institute, με προσκεκλημένους αρμόδιους φορείς.
Στην συνάντηση παρευρέθησαν, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Σταθάκης Θεόδωρος, ο Διοικητής του Α Τ Κισάμου κ. Γεωργαλής Σταύρος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ κ. Μαργαρώνης Ιωάννης, ο πρόεδρος της ΟΕΣΚ Κ. Κουμαντάκης Εμμανουήλ, ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Κισάμου κ. Τζαμουρτζόγλου Κυριάκος, ο πρόεδρος του ΟΕΒΕΧ κ. Παυλάκης Ιωάννης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Ανουσάκης Γεώργιος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γλαμπεδάκης Βασίλειος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΕΣΚ.
Εκπρόσωπος της SSI παρουσίασε και ενημέρωσε για τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η εταιρία σε θέματα ιδιαίτερης σημασίας για την περιοχή μας, που αφορούν το παρεμπόριο και το κυκλοφοριακό, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να συμβάλλει στην επίλυση τους. Οι συμμετέχοντες αποκόμισαν θετικές εντυπώσεις, καθώς η πρωτοβουλία αυτή του Συλλόγου  ήταν εποικοδομητική. Από τη μεριά του ο Δήμαρχος κ. Σταθάκης, δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες και αν είναι συμφέρουσες θα προχωρήσει σε περαιτέρω συνεργασία.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος κ. Πατεράκης  παρουσίασε τους επίσημους χορηγούς των νέων γραφείων του ΝΕΣΚ καθώς και της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Οκτωβρίου  στο κέντρο "ΣΤΗΜΑΔΩΡΗΣ".


Δεν υπάρχουν σχόλια: