Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ

 ΕΝΑΡΞΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεών του, προγραμματίζει να ξεκινήσει για πρώτη φορά, Πειραματική Ερασιτεχνική Σκηνή στο Δήμο Κισσάμου,  μια δράση που γίνεται στα Χανιά εδώ και 14 χρόνια με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Μπορεί να συμμετέχει ο οποιοσδήποτε, ηλικίας από 18 ετών και άνω, που τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με το θέατρο ερασιτεχνικά. Τα μαθήματα θα γίνονται απογευματινές ώρες (2 ώρες την εβδομάδα) με μηνιαία συνδρομή 15€. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στο τέλος Απριλίου. Η μέρα και η ώρα διεξαγωγής των μαθημάτων θα ανακοινωθούν αργότερα.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές από 1 έως και 10/11/2017 εργάσιμες ημέρες και ώρες,.
Στο Δημαρχείο Κισάμου, Γραμματεία Δημάρχου, τηλ 2822340200
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο 2821044256 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στα γραφεία του Θεάτρου στο κτίριο του Βενιζελείου Ωδείου (Νικ. Φωκά 5).

Δεν υπάρχουν σχόλια: