(Παραγωγή - Ποιότητα - Υγεία - Ταυτότητα)
Καλείστε να παρακολουθήσετε την εσπερίδα για το ελαιόλαδο που θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00, στο ΕΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» (Παραπλεύρως ΚΕΠ)
Οργάνωση από: Αναπτυξιακή Εταιρεία Εννιά Χωριά Α.Ε., Πολιτιστικό σύλλογο των χωριών Έλος-Λίμνη και Λούχι, «Η Αναγέννηση» και το Δήμο Κισάμου και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Αντιπεριφέρειας Χανίων και του Δήμου Πλατανιά.
Συνδιοργάνωση: Αγροδιατροφική Κρήτης, Ινστιτούτο ΕλιάςΥπ. Φυτών και Αμπέλου Χανίων, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Ένωση Ελαιουργών Νομού Χανίων, Συνεταιρισμοί Ρουμάτων και Μεσκλών, ΑΒΕΑ και ΣΕΔΗΚ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α’ ΜΕΡΟΣ
ΣΥΝΤ. : ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΧΑΡ., ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΚΩΝ., ΜΟΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡ., ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ, Α........
....
17.00-17.15 Εγγραφές
17.15-17.30 Χαιρετισμοί
17.30-17.40 Καλλιέργεια της ελιάς –Προβληματισμο, Ανουσάκης Χ.
17.40-17.50 Σημασία της άρδευσης στην παραγωγή και στην ποιότητα του ελαιολάδου, Χαρτζουλάκης Κ.
17.50-18.00 Ελαιουργεία: ο καθοριστικός τους ρόλος στην ποιότητα του ελαιολάδου, Χαιρετάκης Μ.
18.00-18.10 Τσουνατόλαδο: Εμπειρίες από παραγωγό ποιοτικού προϊόντος με πολλές διακρίσεις, Ανδρουλάκης Ε.
18.10-18.20 Ποιοτικό ελαιόλαδο και η σημασία του στην υγεία και κυρίως στο οξειδωτικό στρες, Κυριτσάκης Α.
Β’ ΜΕΡΟΣ
Συντ.: Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης, Κουρουπάκης Αναστάσιος
18.20-18.30 H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «Kρήτη» Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
18.30-18.40 Σύνδεση πρωτογενή τομέα με τουρισμό, Πέτρος Μαρινάκης,
Υπεύθυνος τουρισμού Δήμου Πλατανιά.
18.40-18.45 Παρουσίαση του προγράμματος, The European Food- Masters Taste the Authentic από την Ανάδοχο εταιρεία, Μανόλης Κολετζάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΤΑΜ ΑΕ
Καλείστε να παρακολουθήσετε την εσπερίδα για το ελαιόλαδο που θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17.00, στο ΕΛΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» (Παραπλεύρως ΚΕΠ)
Οργάνωση από: Αναπτυξιακή Εταιρεία Εννιά Χωριά Α.Ε., Πολιτιστικό σύλλογο των χωριών Έλος-Λίμνη και Λούχι, «Η Αναγέννηση» και το Δήμο Κισάμου και με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, της Αντιπεριφέρειας Χανίων και του Δήμου Πλατανιά.
Συνδιοργάνωση: Αγροδιατροφική Κρήτης, Ινστιτούτο ΕλιάςΥπ. Φυτών και Αμπέλου Χανίων, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ, Ένωση Ελαιουργών Νομού Χανίων, Συνεταιρισμοί Ρουμάτων και Μεσκλών, ΑΒΕΑ και ΣΕΔΗΚ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Α’ ΜΕΡΟΣ
ΣΥΝΤ. : ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΧΑΡ., ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΚΩΝ., ΜΟΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡ., ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ, Α........
....
17.00-17.15 Εγγραφές
17.15-17.30 Χαιρετισμοί
17.30-17.40 Καλλιέργεια της ελιάς –Προβληματισμο, Ανουσάκης Χ.
17.40-17.50 Σημασία της άρδευσης στην παραγωγή και στην ποιότητα του ελαιολάδου, Χαρτζουλάκης Κ.
17.50-18.00 Ελαιουργεία: ο καθοριστικός τους ρόλος στην ποιότητα του ελαιολάδου, Χαιρετάκης Μ.
18.00-18.10 Τσουνατόλαδο: Εμπειρίες από παραγωγό ποιοτικού προϊόντος με πολλές διακρίσεις, Ανδρουλάκης Ε.
18.10-18.20 Ποιοτικό ελαιόλαδο και η σημασία του στην υγεία και κυρίως στο οξειδωτικό στρες, Κυριτσάκης Α.
Β’ ΜΕΡΟΣ
Συντ.: Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης, Κουρουπάκης Αναστάσιος
18.20-18.30 H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «Kρήτη» Δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης & Αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης
18.30-18.40 Σύνδεση πρωτογενή τομέα με τουρισμό, Πέτρος Μαρινάκης,
Υπεύθυνος τουρισμού Δήμου Πλατανιά.
18.40-18.45 Παρουσίαση του προγράμματος, The European Food- Masters Taste the Authentic από την Ανάδοχο εταιρεία, Μανόλης Κολετζάκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΤΑΜ ΑΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου