Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ή ΟΧΙ; (ΟΥΤΕ Η ΕΠΣ ΞΕΡΕΙ)

Ο Νέος Κισσαμικός κατέθεσε το παράβολο για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας τοπικού, μπήκε και στην κλήρωση και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, το απόγευμα, θα αντιμετωπίσει τον Άρη Βουκολιών στο Καστέλι.
Το ζητούμενο είναι βέβαια αν θα κατέβει, μιας και όπως έμαθα δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές για να στελεχώσουν την νέα ομάδα. Φυσικά ούτε λόγος να παίξουν τα 14χρονα μιας και θα τα κάνουν μια μπουκιά οι άλλοι.
Τώρα αν δεν κατέβουν, (θαύματα γίνονται ακόμα), ας το θεωρήσουμε αστοχία απο μεριάς της διοικήσεως του Νέου Κισσαμικού και ας καταλάβουν οτι δεν είναι και τόσο εύκολα τα πράγματα, ειδικά άμα δεν "κατέχεις" και το σπορ.
Πάντως προλαβαίνει ακόμα η διοίκηση να δηλώσει αδυναμία, για να μην πληρώσει τα (λάθη), αλλά και να κάνει κακή εντύπωση προς τα έξω, φέρνοντας στην Κίσαμο την αντίπαλο ομάδα, τους διαιτητές και τον γιατρό, δίχως αυτή να παραβρεθεί. (Ούτε στην κλήρωση πήγε κανένας εκ της διοικήσεως)

Δεν υπάρχουν σχόλια: