Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΤΡΕΝΟ Η ΟΜΑΔΑ

Μόνοι στην δεύτερη θέση με μια ισοπαλία στους αγώνες που έχει δόσει ως τώρα η ομάδα Νέων του Κισσαμικού.
Η ομάδα του Γιώργου Σημαντηράκη επικράτησε στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς με 3-1 της ΑΕ Κυδωνίας.
Ο Καρτσωνάκης πέτυχε δυο γκολ και ένα πρόσθεσε προερχόμενος από τον πάγκο ο Πλευράκης. Η σύνθεση των Νέων: Αντ. του Ν. Τριανταφυλλάκης, Μαραγκουδάκης, Κρέτσι, Κλωστράκης, Γ. Παπαδάκης, Καστανοπουλάκης, Νικολοζάκης, Αντ. του Μιχ. Τριανταφυλλάκης, Κουτουλάκης, Ραϊσάκης, Καρτσωνάκης. Έπαιξαν και οι Πλευράκης, Σχοινοπλοκάκης
Ας ελπίσουμε οτι βρει συμπαράσταση και απο τον κόσμο και το επόμενο παιχνίδι με τα Σφακιά να την δούμε να αγωνίζεται στην πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: