Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Κανονικά προχωράει η μεταστέγαση των γραφείων του Νέου Εμπορικού συλλόγου Κισάμου στο νέο χώρο τους. Ένας χώρος που βρίσκεται πίσω απο το αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου και στην οδό Περίδου, ο οποίος πληρεί τις προδιαγραφές, καθώς διαθέτει εκτός των άλλων και συνεδριακό χώρο ώστε να διεξάγονται σεμινάρια κατάρτισης εργαζομένων και επιχειρηματιών, αλλά και εκδηλώσεις και οι Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου.
Ο ΝΕΣΚ καταβάλλοντας διαρκώς μια προσπάθεια για την ανάπτυξη, την αναβάθμιση και την ανάδειξη των επιχειρήσεων της περιοχής, απευθύνει δημόσιο κάλεσμα σε όλες τις επιχειρήσεις του Δήμου να μπουν χορηγοί στην εκδήλωση του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου μετά το πέρας της παρέλασης στο κέντρο Στημαδώρης, όπου τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη μεταστέγαση του συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: