Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Στα Φαλάσαρνα σήμερα τις πρωινές ώρες, νεαρή αλλοδαπή επισκέπτρια K.V.J τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση, ευτυχώς λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις κάλεσε σε βοήθεια μέσω του Διεθνούς αριθμού άμεσης ανάγκης 112. Αμέσως από τα συντονιστικά όργανα δόθηκε εντολή στο Κέντρο Υγείας Κισάμου να επιληφθεί του περιστατικού και να παράσχει κάθε αναγκαία ιατρική βοήθεια. Το ασθενοφόρο του Κέντρο Υγείας Κισάμου έσπευσε επί τόπου και παρέλαβε την τραυματισμένη στις 3.45. Υπό τη διαρκή καθοδήγηση του εφημερεύοντα επιμελητή ιατρού μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. ΧΑΝΙΩΝ, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά.
Η τραυματίας είχε μαζί της και τον μικρό γιο της κατά το ατύχημα που έπαθε ελαφρύ σοκ. Καθοριστικός ο ρόλος του πληρώματος του ασθενοφόρου που ήταν αγγλομαθείς και μπόρεσαν να συνεννοηθούν και να τους βοηθήσουν αλλά και να ξεπεράσει ο μικρός το σοκ του τραυματισμού της μητέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: