Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στα Κύθηρα εκκενώθηκαν 4 οικισμοί, ενώ οι αναζωπυρώσεις προκάλεσαν δύο ξεχωριστά πύρινα μέτωπα, όμως το πρόβλημα είναι αλλού τα αεροπλάνα δεν μπορούν να κάνουν ρίψεις γιατί έχει γεμίσει ο ουρανός με drones που ανάγκασε τον δήμαρχο Κυθήρων να αναρτήσει στο προσωπικό του σάιτ, το παρακάτω.
"Κατεβάστε τα drones... δεν παίζουμε ρε" .... Ελλάς το μεγαλείο σου αντί να πιάσουν ένα κασμά πετούσαν τα ελικοπτεράκια για να καταγράψουν την βιβλική καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: