Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

.

.

Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΠΑΛΟ ΚΑΙ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Ζευγάρι Ιταλών έχει χαθεί στο δυσκολότερο μονοπάτι της περιοχής μας Φαλάσαρνα -Μπάλος. Η πυροσβεστική με τρία άτομα έχει ήδη ξεκινήσει την προσπάθεια εντοπισμού τους μιας και η γυναίκα είχε λιποθυμικές τάσεις και αυτήν την ώρα δεν έχουν και σήμα στο κινητό. Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε καλά ....
Λίγο μετά τις 8.20 οι Ιταλοί βρέθηκαν απο τους πυροσβέστες, 2 ώρες νότια του Μπάλου, στο δύσκολο κομμάτι του μονοπατιού με συμπτώματα ηλίασης. Αυτήν την ώρα επιστρέφουν όλοι στον Μπάλο και απο εκεί θα μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: