Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος
Έλους – Λίμνης – Λουχίου
«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
και η Αναπτυξιακή Εταιρία ‘Εννιά Χωριών Α.Ε.’
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ
Σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου (ΙΕΛΥΑ), την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:30μμ στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Έλος (παραπλεύρως ΚΕΠ) εσπερίδα με τα εξής θέματα:
Προβλήματα στην καλλιέργεια της Καστανιάς στην ορεινή ζώνη των Χανίων. (Ομιλητής: Χαράλαμπος Ανουσάκης - Γεωπόνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής).
Εντομολογικοί εχθροί της Καστανιάς (Ομιλήτρια: Αργυρώ Καλαϊτζάκη – Γεωπόνος, Εντομολόγος, ερευνητής του ΙΕΛΥΑ).
Φυτόφθωρα (μελάνωση) δενδρωδών καλλιεργειών (Ομιλητής: Νεκτάριος Καβρουλάκης – Γεωπόνος, μικροβιολόγος, ερευνητής του ΙΕΛΥΑ).
Ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων (Ομιλητής: Αναστάσιος Μαλανδράκης - Γεωπόνος, φυτοπαθολόγος, ερευνητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονικός συνεργάτης του ΙΕΛΥΑ).
Οι ομιλίες θα έχουν διάρκεια 15 λεπτών και μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει διεξοδική συζήτηση.
Παρακαλείστε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση αυτή και είμαστε σίγουροι ότι το όφελος που θα αποκομίσετε θα είναι σημαντικό.
Πληροφορίες στο τηλ του Συλλόγου: 698.105.7573
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΚΥΡΙΤΣΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: