Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ......

Νωρίς ..... Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης, είναι από το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του Παγασητικού κόλπου, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Μυρτιδιώτισσα» ή αλλιώς Aqua Maria
Είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου, για Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησος. 
Στο πλοίο επιβαίνουν 21 επιβάτες και 32 άτομα πλήρωμα, ενώ μεταφέρει ένα δίκυκλο και 7 ΙΧ οχήματα.
Στο σημείο σπεύδουν τρία πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος και δύο ρυμουλκά, ενώ στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 4 μποφόρ.
Μετά..... Κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησης ο Πλοίαρχος του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ανέφερε ότι αποκαταστάθηκε η βλάβη και πλέει αυτοδυνάμως συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και του ανωτέρω Ρ/Κ σκάφους προς Άγιο Κωνσταντίνο, όπου και θα επιθεωρηθεί από κλιμάκιο Επιθεωρητών του Κλάδου Επιθεώρησης Πλοίων και από τον παρακολοθούντα το πλοίο νηογνώμονα.
Αξίζει να αναφερθεί βέβαια πως σύμφωνα με τον πλοίαρχο του σκάφους Κώστα Πλουμιστό που επικοινώνησε με τον ΣΚΑΪ οι 53 επιβαίνοντες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και το πρόβλημα που προέκυψε στο σύστημα καυσίμων, αποκαταστάθηκε με ίδια μέσα, χωρίς να χρειαστεί τελικά η ρυμούλκηση του πλοίου.

Υ.Σ Για όσους δεν το θυμούνται τους έβαλα μια παλιά φωτογραφία....

Δεν υπάρχουν σχόλια: