Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό, σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια του εορτασμού της εκκλησιαστικής εορτής των Τριών Ιεραρχών την 30η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα πρωινή έως πέρατος, παρακαλούμε όπως μεταβείτε με τους μαθητές των σχολείων σας στις κατωτέρω εκκλησίες του Δήμου μας.
Συγκεκριμένα, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου και το 3ο Νηπιαγωγείο Κισάμου θα εκκλησιαστούν στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο Κισάμου. Τονίζεται ότι θα πρέπει να οριστεί ομιλητής για την σχετική εκδήλωση από την πλευρά του Διευθυντή και της Προϊσταμένης.
Επίσης, το Γενικό Λύκειο Κισάμου και το Επαγγελματικό Λύκειο Κισάμου θα πρέπει να μεταβούν για εκκλησιασμό στον Άγιο Αντώνιο της ενορίας σας στην Καμάρα Κισάμου. Οι Διευθυντές των σχολείων αυτών θα πρέπει να ορίσουν ομιλητή για την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Επιπρόσθετα, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 2ο Νηπιαγωγείο, το 4ο Νηπιαγωγείο, το 5ο, Νηπιαγωγείο, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου, το 1ο Γυμνάσιο Κισάμου και το 2ο Γυμνάσιο Κισάμου θα εκκλησιαστούν στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Κατόπιν συνεννοήσεως των Διευθυντών και των Προϊσταμένων θα πρέπει να οριστεί ομιλητής για την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Τα σχολεία (Νηπιαγωγεία και Δημοτικά) Σφακοπηγαδίου, Γραμβούσας, Πλατάνου, Δραπανιά και Έλους θα μεταβούν για εκκλησιασμό στην εκκλησία της περιοχής τους και αντίστοιχα οι Διευθυντές των Δημοτικών σχολείων σε συνεργασία με τους Προϊσταμένους των Νηπιαγωγείων θα ορίσουν ομιλητή των εκδηλώσεων.
Ο υπογράφων Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας, κ. Γλαμπεδάκης Βασίλειος, θα παρευρεθεί στην ανωτέρω εκκλησιαστική εορτή στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην Καμάρα Κισάμου. Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κισάμου, κα. Πατερομιχελάκη – Νικολακάκη Καίτη θα παρευρεθεί στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Πύργο Κισάμου. Ο Δήμαρχος Κισάμου, κ. Σταθάκης Θεόδωρος και η Αντιδήμαρχος, κα. Βαρουχάκη – Μαραγκουδάκη Σταυρούλα θα παρευρεθούν στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας. 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας
Γλαμπεδάκης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια: