Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΛΤΕ ΝΟΒΑ Ή ΟΤΕ ΤV

Η απάντηση του δήμου Κισάμου σε αυτούς που παραπονιούνται οτι δεν έχουν σήμα οι τηλεοράσεις τους....Δημοσιευμένο στο Flashnews
"Η επισκευή και συντήρηση από τον Δήμο του εξοπλισμού αναμετάδοσης ήχου και εικόνας, η οποία εκπέμπεται από ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, εθνικής, περιφερειακής ή τοπικής εμβέλειας, για την εξυπηρέτηση οικιακών δεκτών, δεν είναι νόμιμη, αφενός διότι τέτοιου είδους δαπάνη δεν προβλέπεται από διάταξη νόμου, αφετέρου διότι η ικανοποίηση από τον δήμο δικαιώματος ενημέρωσης των δημοτών του με την εξασφάλιση πρόσβασης στην παροχή τηλεοπτικών υπηρεσιών από ιδιωτικούς σταθμούς, ούτε στην λειτουργική δραστηριότητά του ανάγεται, ούτε μπορεί να υπαχθεί, ως εκ του σκοπού της, στο συνταγματικό και νομοθετικό πλαίσιο διοίκησης από τον δήμο των τοπικών υποθέσεων αρμοδιότητάς του (Ε.Σ. Πρ. VII Τμ. 25/2015, 37/2014).
Περαιτέρω, η συγκεκριμένη δαπάνη ούτε λειτουργική είναι, διότι η λειτουργία της ραδιοτηλεόρασης, η οποία, όπως προκύπτει από το ισχύον συνταγματικό και νομοθετικό πλαίσιο, αποτελεί αντικείμενο έντονου κρατικού ενδιαφέροντος, αναγόμενο σε θέμα γενικότερου δημοσίου συμφέροντος, δεν εντάσσεται στον κύκλο των θεσμοθετηθέντων από το Σύνταγμα και το νόμο τοπικών υποθέσεων, ούτε συντελεί στην εκπλήρωση των σκοπών και της αποστολής του Δήμου. Μη νόμιμη δαπάνη."

Καληνύχτα......όποιος δεν βάλει δηλαδή πιάτο να πιάνει δορυφορικά τηλεόραση δεν θα ξαναδεί. Επόμενο βήμα άραγε ποιό;

Δεν υπάρχουν σχόλια: