Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΑ ΑΥΛΑΚΙ Η ΚΙΣΑΜΟΣ

Δεν μας έφταναν οι λακκούβες στην Ηρώων Πολυτεχνείου (η μια είναι άπατη) ήρθε και αυτή η εταιρία με τις Οπτικές Ίνες και έκανε ένα αυλάκι όλη την Κίσαμο. Έχουν περάσει 10 μέρες και τα αυλάκια είναι ακόμα ανοικτά. Ευτυχώς κανένα "παπάκι" δεν έφαγε τα μούτρα του αλλά είναι λίαν επικίνδυνο μάλιστα δίχως να σε προειδοποιούν οτι υπάρχουν.
Δεν είναι λίγοι που σταματούν και τους λένε για την επικυνδυνότητα ...αλλά μάλλον δεν τους ενδιαφέρει και πολύ ως το... ατύχημα. Ειδικά προς Πλάτανο -Λουσακιές-Μαρεδιανά-Πολυρρήνια ας είμαστε προσεκτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: