Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΑΔΙ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ

Έτσι είναι η Λίμνη, το ψαρολίμανο μας κάθε βράδυ από τα Χριστούγεννα. Είμαι σίγουρος ότι οι υπεύθυνοι το ξέρουν αλλά τους πέφτει μακρυά η Κίσαμος.
Έτσι φαίνεται και το Λιμάνι του Καβονησίου, η Δυτική Πύλη της Κρήτης, (χαχαχαχα) μετά την προβλήτα που δένει το Κορνάρος... και αυτό το ξέρουν οι υπεύθυνοι μιας και για αυτό έχουν πάρει και "φιρμάνι".
Ξεκομμένοι και μόνοι.... κατά τ΄αλλα υπήρχε και μια σκέψη να φτιάξουμε και δικό μας Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, αλλά μας το απαγόρευσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: