Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΙΔΗ .....

Αυτήν ήταν η έκπληξη που μας επιφύλασσε η επιτροπή Καρναβαλιού και είχαμε γράφει σχετικά χθες...
Ο Δήμος Κισάμου, μετά από ομόφωνη απόφαση της "Καρναβαλικής Επιτροπής" κάνει δεκτή την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής του "11ου Κισαμίτικου Καρναβαλιού", το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην οδό Σκαλίδη της πόλης της Κισάμου, την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 26 Φεβρουαρίου 2017.
Επίσης, ο Δήμος Κισάμου θα επιχορηγήσει τις ομάδες που θα συμμετάσχουν με άρμα, μέχρι το ποσό των 400 ευρώ σε υλικά, για την κατασκευή του άρματος.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο φετινό "Κισαμίτικο Καρναβάλι" μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ.(Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου) και στο τηλέφωνο: 2822 3 40222. 
Email:koinofelisdkis@gmail.com. Υπεύθυνοι συμμετοχών: Μαρακάκη Βίκυ / Ανδρουλάκης Μανώλης
Καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει σε ένα ακόμα αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Κίσαμο!
Ο Δήμαρχος Κισσάμου
Θεόδωρος Σταθάκης
Η Επιτροπή του "Κισαμίτικου Καρναβαλιού": Μανώλης Δερουκάκης, Σταυρούλα Βαρουχάκη, Βασίλης Κωνσταντουλάκης, Μιχάλης Κουφάκης, Βίκυ Μαρακάκη, Μανώλης Ανδρουλάκης, Χάρης Κωνσταντάς, Μανώλης Χαλκιαδάκης, Γιώργος Γεωργιλάκης, Γιάννης Κοκκινάκης, Χρήστος Μαρούγκας, Γιώργος Βιολάκης, Νίκος Κατσικανδαράκης, Μανώλης Περάκης, Νίκος Μιχελιδάκης, Ιωάννα Δαρατσιανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: