Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ

Γράφει στην σελίδα του ο Δήμαρχος Κυθήρων
"Πριν λίγες μέρες ο Δήμος μας συμμετείχε ξανά μετά από πολλά χρόνια στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Βιέννης. Εκεί έλαβαν μέρος πολλοί εκθέτες, δεκάδες επίσημες κρατικές συμμετοχές, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και πράκτορες, επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού από την Ευρώπη μέχρι τη Λατινική Αμερική. 
Ανάμεσα στις συμμετοχές, μία "ξεχώρισε".... Βόρεια Κύπρος!! Η αυτόνομη συμμετοχή του ψευδοκράτους των κατεχομένων της Κύπρου, που επειδή δεν μπορούσε να γίνει δεκτό με την "κρατική" του οντότητα αφού η μόνη χώρα που το αναγνωρίζει παγκοσμίως είναι η Τουρκία, συμμετείχε υπό το προκάλυμμα ενός δήθεν ανεξάρτητου τουριστικού οργανισμού προβολής. Συζήτησα το θέμα με τον επιτετραμμένο της Πρεσβείας μας στη Βιέννη καθώς και με τα στελέχη του Ε.Ο.Τ. Αυστρίας και με ενημέρωσαν ότι θα προβούν σε επίσημη διαμαρτυρία προς τους υπευθύνους της έκθεσης, κάτι στο οποίο επέμεινα και εγώ. Αν οι γείτονες νομίζουν ότι τέτοιου είδους τερτίπια περνάνε αμάσητα, κάνουν λάθος!
Στράτος Χαρχαλάκης" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: