Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ν.Ε.Σ.Κ.

Το Δ.Σ. του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου καλεί τα μέλη του στην 7η Τακτική Γενική Συνέλευση έτους 2017 την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών του Ν.Ε.Σ.Κ., η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 05  Μαρτίου 2017 και  ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου.
Εάν και κατά την δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία,  η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Κυριακή 12 Μαρτίου (καταληκτική ημερομηνία) και ώρα 11.00π.μ στην ...
....αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου.
       Θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Έγκριση πεπραγμένων της Διοίκησης έτους 2016.
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2016 και Οικονομικού Προϋπολογισμού 2017.
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΕΟΥ Δ.Σ. Ν.Ε.Σ.Κ.
Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, 
καθώς και αντιπροσώπων του ΝΕΣΚ στην ΟΕΣΚ και ΕΣΕΕ θα πραγματοποιηθεί την 
Πέμπτη 16  Μαρτίου από τις 10:00 έως 19:00 στο γραφείο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου.
1. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής ΝΕΣΚ.
2. Εκλογή αντιπροσώπων για συμμετοχή του Συλλόγου στην ΟΕΣΚ (Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης) και στην ΕΣΕΕ (Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου).  
Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του ΝΕΣΚ που είναι οικονομικά τακτοποιημένα.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι τακτοποιημένα οικονομικά, έχοντας πλέον τη δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών τους προς το Σύλλογο για τα προηγούμενα έτη και εξόφλησης της αναπροσαρμοσμένης Συνδρομής για το έτος 2017 η οποία ανέρχεται στα 15€.
Αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων, θα γίνονται δεκτές έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 στη γραμματεία του ΝΕΣΚ  στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 106 Α΄Οροφος.
Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο του Συλλόγου ή στα τηλέφωνα     
28220 -22772 & 6945804949 - 6988934328    
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου είναι απαραίτητη, καθώς ο ΝΕΣΚ αποτελεί τον κύριο Φορέα Ανάπτυξης – Ενημέρωσης & Προώθησης της Τοπικής Επιχειρηματικότητας στην Κίσαμο.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: