Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΣΣΑΜΙΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στις 23 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Δευτέρα, στις 18.15, θα κόψει την Βασιλόπιτα
του ο Σύλλογος Κισαμιτών Αττικής "Η Κίσαμος", στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών, Λεωφ. Αλεξάνδρας και οδ. Δημ. Σούτσου 46, όπου και η στάση του μετρό «Αμπελόκηποι» (τηλ. 210 6433750).
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
1. Ομιλία από την κ. Ζαχαρένια Σημανδηράκη, τ. Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου Κρήτης στα Χανιά (η ομιλία της θα αφορά στην ιστορία του Αρχείου και το περιεχόμενό του), στη οποία ο Σύλλογος θα απονείμει τιμητικό Δίπλωμα και το Μετάλλιο του Συλλόγου για την πολυετή προσφορά της στο Ιστορικό Αρχείο Κρήτης.
2. Θα επιβραβεύσουμε τα Κισαμιτόπουλα που πέτυχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΑΕΙ και ΤΕΙ 2016, που διαμένουν στο λεκανοπέδιο Αττικής.
3. Ευλογία – Μοίρασμα Βασιλόπιτας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Με ιδιαίτερη Τιμή
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο πρόεδρος                                 Η  Γεν. γραμματέας 
Βασίλης Σημαντηράκης               Όλγα Λυγιδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: