Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΜΙΑ Η ΑΛΛΗ

Στο Δημοτικό συμβούλιο της 29 Δεκεμβρίου του Δήμου Κισάμου ήρθε προς ψήφιση ο προϋπολογισμός του Δήμου Κισάμου.
Στην εισήγηση του ο δήμαρχος Κισάμου αφού ανέλυσε τους λόγους που καθυστέρησε λίγο να έλθει ο προϋπολογισμός στο σώμα προς ψήφιση έκανε γνωστό τα εξής κατά συντομία 
ΕΣΟΔΑ.......................................13.635.859,14 Ευρώ..
ΕΞΟΔΑ.......................................13.626.462,91 Ευρώ.
ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.............................     9.396,23 Ευρώ. 
Στο σκέλος των εξόδων έχουν γραφτεί όλα τα έργα σύµφωνα µε την απόφαση του Δ.Σ µε την οποία καταρτίστηκε το Τεχνικό Πρόγραµµα έτους 2017 στο οποίο έχουν γραφτεί όλα τα συνεχιζόµενα έργα και νέα έργα.
Τα ποσά από ΣΑΤΑ είναι περίπου στα περσινά µεγέθη όπως και από Α.Π.Ε. Τα έσοδα από το αντίτιµο του Μπάλου είναι στα ίδια επίπεδα σε σχέση µε πέρσι ενώ στα έσοδα από Σχέδιο Πόλεως δεν υπάρχει εισπραξιµότητα.
 Ευελπιστώντας να υπάρξει καλύτερη τροπή των πραγµάτων γενικά, σας καλώ να υπερψηφίσουµε τον προυπολογισµό.
Φυσικά ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με την γνώμη της αντιπολίτευσης να καταγράφεται...
Ο  κ..Μυλωνάκης Γεώργιος είπε: Δεν ψηφίζω τον προυπολογισµό παρά µόνο τις ανελαστικές δαπάνες.
Με την τοποθέτηση του κ.Μυλωνάκη συµφώνησαν και οι ∆ηµοτικοί Σύµβουλοι κ. Μαυροδηµητράκης Σπύρος, Σκορδυλάκης Γεώργιος και Καρτσωνάκης Γεώργιος.
Ο κ. Κουκουράκης Κων/νος είπε ότι ο προυπολογισµός δεν περιέχει ποσά για κοινωνική πρόνοια και για µελέτες αναπτυξιακού χαρακτήρα. Για
το λόγο αυτό δεν τον ψηφίζω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: