Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 11ου ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Συνηθίζεται πλέον να γίνεται αργά το βράδυ απροειδοποίητα και χωρίς μεγάλες τυμπανοκρουσίες (να πω την αλήθεια έχουν πολύ δίκιο, μιας και όσες φορές είχαν κάνει ανοικτή πρόσκληση στους πολίτες, στους φορείς, στους καταστηματάρχες είχαν λάβει μόνο κριτικές, δίχως προτάσεις και ουσιαστική βοήθεια) οι συναντήσεις της επιτροπής του 11ου καρναβαλιού. 
Τα θέματα που κουβεντιάστηκαν ήταν φυσικά των παρουσιαστών (μάθαμε μόνο ότι γίνεται μια προσπάθεια για να πειστεί... είναι άντρας-ηθοποιός; και Κισαμίτης), οι εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτης που θα έχουν πολλές εκπλήξεις και φυσικά κάτι ακούστηκε για μια ουσιαστική αλλαγή που θα κάνει "μπαμ" και δεν θα δημιουργήσει και προβλήματα στην κυκλοφορία. (είναι υπό διερεύνηση).
Φυσικά οι συμμετοχές συνεχίζονται και όπως λένε οι υπεύθυνοι φέτος θα σπάσουν και το ...ρεκορ.
Ήδη η πρώτη ομάδα έβγαλε και την αφίσσα της (την βλέπουμε πάνω)

Δεν υπάρχουν σχόλια: