Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017

Εσύ θα είσαι θεατής ή... καρναβαλιστής ;
Είστε έτοιμοι για το μεγάλο πάρτι;
Το Κισαμίτικο καρναβάλι είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί για 11η συνεχόμενη χρονιά στη μεγαλύτερη αποκριάτικη γιορτή της Δυτικής Κρήτης! Για 11η χρονιά, το Κισαμίτικο καρναβάλι θα σας βάλει στο κλίμα της αποκριάς και θα σας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσετε με  πολλές εκπλήξεις, σε ένα ατέλειωτο πάρτι στην Κίσαμο!
Το 11ο Κισαμίτικο καρναβάλι 2017 είναι γεγονός!
11ο Κισαμίτικο καρναβάλι
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017
Αν διαθέτεις την τρέλα και όχι την ομάδα, μπορείς να ενημερωθείς για όλες τις ομάδες με ένα απλό τηλεφώνημα ή e-mail στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (υπεύθυνοι συμμετοχών Μαρακάκη Βίκυ / Ανδρουλάκης Μανώλης) ώστε να συμμετέχεις με την παρέα σου ή και μόνος σου σε κάποια, από  τις παραδοσιακά, μεγάλες ομάδες του Κισαμίτικου καρναβαλιού που διαθέτουν άρμα.
Βρες τη διάθεση και θα σου βρούμε εμείς την παρέα.
Αν διαθέτεις και την τρέλα και την ομάδα βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, συντόνισε την ομάδα σου, βρείτε θέμα και ελάτε να το δηλώσετε από τις 12-1-2017 έως 15-2-2017 στο γραφείο της Κ.Ε.ΔΗ.Κ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου) .
Δηλώσεις συμμετοχών και πληροφορίες: Τηλέφωνο : 2822 3 40222, Email: koinofelisdkis@gmail.com
Για την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κισάμου
Ο Πρόεδρος
Δερουκάκης Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: