Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΛΙΟ ΓΑΙΔΟΥΡΟΔΕΝΕ .....

Για την αναγνώρισης της κυριότητας του Ακρωτηρίου Γραμβούσας και την αναγνώριση ως έγκυρης και νόμιμης της από 30-11-2009 μεταγραφής του παραπάνω ακινήτου στην περιουσία του δήμου.. ο δήμος Κισάμου όρισε δικηγόρο για τα περαιτέρω.
Αυτό αποφάσισε η οικονομική επιτροπή του δήμου Κισάμου που συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα. Αν και έχει αργήσει και έπρεπε να είχε λήξει αυτό το θέμα κάμποσα χρόνια τώρα, καλά κάνει μιας και όπως νοιώσαμε τις τελευταίες μέρες όλο και πλησιάζει το υπερταμείο στην γειτονιά μας. Και μπορεί να έκανε πίσω στην περίπτωση των Τάφων του Βενιζέλου, που δεν είναι μια επικερδής επιχείρηση, ούτε μπορεί να γίνει, αλλά για κάτι άλλα φιλετάκια δεν ισχύει το ίδιο. Απλά είμαστε πολύ "κωλόφαρδοι" ως τώρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εκει'' φυλαγε Θερμοπυλες'' ο΄΄ Τακας'' αλλα δυστυχως τονε ξηλωσανε. Ευτυχώς βαστα γερα ο Νικολης...