Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τον τελευταίο καιρό και λόγω της συνταξιοδότησης 2 οδηγών στο Κ.Υ Κισάμου δεν καλύπτονται πλέον οι βραδυνές βάρδιες του ασθενοφόρου.... όμως όπως έμαθα μπορούν πλέον να γίνονται οδηγοί στα ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας (όχι στο ΕΚΑΒ) όλοι όσοι έχουν τα διπλώματα, από υπαλλήλους των ΟΤΑ και πυροσβέστες. ΕΔΩ η τροπολογία του Κουρουμπλή.
Άντε να στελεχώσουμε λοιπόν το Κ.Υ για τους καλοκαιρινούς μήνες με έκτακτες εθελοντικές υπηρεσίες, μιας και όλοι γνωρίζουμε τι έχουν τραβήξει οι πολίτες ώσπου να βρεθεί ένας οδηγός.

Υ.Σ Για να λέμε και την αλήθεια αυτό μπορεί να ευνοεί και να δίνει μια προσωρινή λύση στο πρόβλημα μας, αλλά φαίνεται ξεκάθαρα η γύμνια του συστήματος υγείας και η υποστελέχωση της υπηρεσίας..... στο τέλος θα βγάλουν και άλλο ένα νόμο και το ασθενοφόρο θα το οδηγάει ο ασθενής .... αντί να κάνουν τις απαραίτητες προσλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: