Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Ξανακάνω την πρόταση... η Σκαλίδη πρέπει να κλείνει στις 7.30 μ.μ. Δεν είναι δυνατόν να διώχνουμε τόσους τουρίστες καθημερινά επειδή δεν εφαρμόζεται η απόφαση. Ναι η απόφαση...γιατί  δεν αναφέρεται πουθενά ώρα κλεισίματος, αλλά δύση του ηλίου. Τα καραβάκια από τον Μπάλο φτάνουν 6 το απόγευμα, οι περισσότεροι ξένοι γυρίζουν από τις παραλίες τέτοια ώρα και τι αντικρίζουν μια ζώνη γύρω από την πόλη απαγορευτική.... που τους αναγκάζει να πάνε σ' άλλες πολιτείες.
Ας εφαρμόσουμε ένα ωράριο για όλους ...ούτε στις 6 τρώνε, ούτε στις 6 πάνε βόλτα, όταν ο ήλιος κατακόρυφος.... ας καταλάβουμε οτι ο δρόμος κλείνει και για τους Έλληνες, για τους δημότες...αλλά ποιος από μας πάει βόλτα 6 το απόγευμα στην Σκαλίδη;
Καταφέραμε να κάνουμε πάλι την Κίσαμο ένα δρόμο.... κι όποιος έχει αμφιβολία ας το πει επώνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: