Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

Οι μεγάλοι γερμανικοί tour operator καταγράφουν αυξημένη ζήτηση για πακέτα διακοπών στην Ελλάδα. Μάλιστα ο αριθμός των κρατήσεων ξεπερνά τα περσινά επίπεδα ρεκόρ.
Στην Thomas Cook η Ελλάδα είναι φέτος ο τρίτος δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός, ενώ ο μέχρι στιγμής αριθμός των κρατήσεων «κινείται ελαφρώς πάνω από τα περσινά επίπεδα», αναφέρει ο όμιλος σε γραπτή του ανακοίνωση. Δημοφιλέστεροι ελληνικοί προορισμοί για τους πελάτες της Thomas Cook είναι η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως και η Κέρκυρα.
ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως για αυτο τον υπεροχο τοπο που οπως γραφετε΄΄ πουλαει'' μαλλον δεν ενδιαφερονται οι τοπικοι αρχοντες οσο χρειαζεται. Ειδαλλως πως να εξηγησει καποιος αυτη την ολιγωρια για να μην πω αδιαφορια στο να αρχισει να λειτουργει η καντινα του δημου μιας και αυτη που λειτουργουσε εδω και τουλαχιστον τριαντα χρονια την γκρεμισαν.Ολοι διαβασαμε για τη χθεσινη λιποθυμια της γυναικας που οπως εγραψαν ολα τα μεσα δεν ειχε ουτε νερο που να το βρει αλλωστε? Κριμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεχρι τον Αυγουστο εχουμε καιρο υπομονη μην αγχωνεστε...τι να πει κανεις πια.