Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ..

Να προχωρήσουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ), από το τμήμα της διακλάδωσης προς Καλάμι / Καλύβες έως την Κίσαμο ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων, με επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη.

Αστεία πράγματα...δείτε το παραπάνω χάλι εξακολουθεί να υπάρχει...έτσι 2 χρόνια τώρα. 5 φορές έχει περάσει ο αντί και άλλες τόσες ο περί από εκεί και τι έγινε; Ούτε αυτί ίδρωσε!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

sadentreponte που θα παει δεν θα ξαναρθουν ειδικά οπουνανε 19 - 26 του Ιουνη να κορδίζουν