Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΤΑ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ....

 - Είναι προφανές ότι μία επιχείρηση δεν αντέχει και να πληρώνει φόρους και να εισπράττει μετά από τόσους μήνες και να επενδύει ταυτόχρονα. Πρέπει, λοιπόν, να εφαρμοστούν τα αφορολόγητα, ο αναπτυξιακός νόμος δηλαδή και να δοθούν τα κίνητρα στις επιχειρήσεις που θέλουν με δικά τους λεφτά να επενδύσουν, να μπορούν να το κάνουν. Οι πωλήσεις των παραδοσιακών προϊόντων έχουν δείξει μέχρι σήμερα ότι έχει πληγεί σοβαρά ο κλάδος και ότι η αύξηση αυτή στον ΦΠΑ δεν μπορεί να απορροφηθεί από τις επιχειρήσεις. Άλλωστε, τα επιπλέον έσοδα που προσδοκά να αποκομίσει το κράτος από την αύξηση αυτή, αντισταθμίζονται με τη μείωση των πωλήσεων που η αύξηση του ΦΠΑ έχει επιφέρει
Πάντως, η κ. Τσατσαρωνάκη εμφανίστηκε αισιόδοξη για το μέλλον, τονίζοντας ότι ......αυτές οι συναντήσεις με τον Υπουργό δημιουργούν μια αισιοδοξία, ένα αίσθημα ελπίδας και είμαι σίγουρη ότι θα υπάρξουν λύσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γιατί όσο εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε και να πετύχουμε, άλλο τόσο θέλουν και αυτοί. Υπάρχουν προβλήματα, τα οποία τους δυσκολεύουν, αλλά πρέπει να πιέσουμε όλοι για να ξεπεραστούν και να προχωρήσουμε, να προχωρήσει η Ελλάδα, να αρχίσει η ρόδα να γυρίζει. Δεν γυρίζει η ρόδα χωρίς επιχειρήσεις, χωρίς χρήμα, χωρίς οικονομία.
ΠΗΓΗ