Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ...

.. προς τους μαθητές που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις
Με αφορμή την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Θεόδωρος Σταθάκης συγχαίρει με μήνυμα του τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου Κισάμου, που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις κατά το Σχολικό έτος 2014-2015, επισημαίνοντας τα εξής:
«Μέσα από την καρδιά μου θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες για την επίπονη και μακροχρόνια προσπάθειά τους, τόσο σε όσους είδαν τις προσπάθειές τους να ευοδώνονται πετυχαίνοντας το στόχο τους με την είσοδο τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι της χώρας όσο και σε όσους δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν το στόχο τους τονίζοντας τους ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελεί τη μοναδική ευκαιρία για την πραγματοποίηση των ονείρων τους, καθώς η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και καταξίωση.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη στο δύσκολο αυτό αγώνα των παιδιών όπως και στους άξιους εκπαιδευτικούς μας, που κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, ως δεύτερη οικογένεια, στάθηκαν αρωγοί στον αγώνα των μαθητών και αγωνίστηκαν να τους μεταδώσουν την απαιτούμενη γνώση στην προσπάθειά τους για προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη.
Ο Δήμος Κισάμου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια των μαθητών που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, θα διοργανώσει το αμέσως προσεχές διάστημα, ειδική τιμητική εκδήλωση βράβευσης όλων των διακριθέντων μαθητών των δύο Λυκείων του Δήμου μας (Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ) ενώ προχωρώντας σε μια συμβολική κίνηση θα δώσει στον πρώτο αριστεύσα απόφοιτο κάθε σχολείου και από ένα tablet pc.».
Τέλος, με σχετικό μήνυμα του και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Κισάμου κ. Βασίλης Γλαμπεδάκης συγχαίρει θερμά τους μαθητές των λυκείων της Κισάμου για την προσπάθεια και τον αγώνα που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθητικών τους χρόνων και ιδίως στις πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχεται να έχουν υγεία και κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει, ευχαριστώντας παράλληλα τους εκπαιδευτικούς για το πολύπλευρο εκπαιδευτικό τους έργο αλλά και όλους τους γονείς για τη στήριξη τους στον αγώνα των μαθητών για ευόδωση των στόχων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: