Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ

Στην δημοσιότητα έδωσε η Κοινωφελής επιχείρηση του δήμου Κισάμου το νέο λογότυπο και με νέα ονομασία για τον Κισαμίτικο Αύγουστο. Από δω και πέρα θα το λέμε Φεστιβάλ Κισαμίτικης Κουλτούρας, ημέρας δημιουργίας και γευσιγνωσίας. Μάλιστα δεν θα χάσουμε και την αρίθμηση αλλά θα την συνεχίσουμε...8ο φεστιβάλ και στις ίδιες σχετικά ημερομηνίες 10-18 Αυγούστου.
Οι πληροφορίες λένε οτι θα είναι μια έκπληξη οι φετινές εκδηλώσεις στην Κίσαμο, που δεν θα έχουν καμιά σχέση με ότι βλέπαμε .....και τι δεν βλέπαμε (Κισαμίτικος Αύγουστος με δακοπαγίδες, κατσαρολάκια, φιστίκια και φλογέρες...) μάλιστα οι  μικροί μας φίλοι ας ξεχάσουν το μαλλί της γριάς, αλλά και οι υπόλοιποι τα καλιτσουνάκια, τους λουκουμάδες, αλλά και τα σουβλάκια μιας και δεν θα υπάρχει χώρος για αυτούς.
Μια νέα αρχή λοιπόν στις εκδηλώσεις της πόλης ...που σίγουρα θα συζητηθεί.
Εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο.... εκτός από καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: