Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ

Στα 2 από τα 5 δημοτικά σχολεία, (το Έλος και η Γραμβούσα είναι ειδική περίπτωση) παρέμειναν οι διευθυντές των και για την επόμενη χρονιά κατά τις εκλογές που είχαμε την περασμένη βδομάδα.


Τα σχολεία που θα συνεχίσουν να έχουν τους ίδιους διευθυντές είναι το 2ο Κισάμου και το 3ο Κισάμου ενώ στο Δραπανιά πάει η Μαζοκοπάκη Μαρία, εως τώρα δασκάλα στο 2ο Κισάμου, στα υπόλοιπα έχει οριστεί ο αρχαιότερος δάσκαλος να κάνει χρέη διευθυντή.
Για την ιστορία παρέμειναν στο 2ο Δημοτικό, ο Μπατουδάκης Μιχάλης και στο 3ο ο Σπανουδάκης Αντώνης.
Στον Πλάτανο και στο 1ο Κισάμου θα γίνουν αλλαγές στους διευθυντές.
Καλή επιτυχία σε όλους.