Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Δυο μελέτες ήταν έτοιμες σχετικά με τα καταδυτικά πάρκα στην γειτονιά μας και κόλλησαν για 200.000 Ε... δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρεθούν αλλά κάπου θα είναι... στον πάτο κανενός συρταριού.
Όπως έμαθα οι μελέτες αυτές που είχαν γίνει με την καθοδήγηση του Κώστα Κουκουράκη, ήταν πλήρεις και έτοιμες προς υλοποίηση..... όμως τώρα πλέον οι μνηστήρες είναι πολλοί και με την συνοχή που έχουν οι άλλοι δήμαρχοι και τα δημοτικά τους συμβούλια το ζητούμενο είναι αν...προλαβαίνουμε εμείς να κάνουμε κάτι...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βρεθούν τα χρήματα η οι μελέτες;Γιατί αν είναι η μελέτες το μόνο εύκολο, που και αν είναι έτοιμες ας της προχωρήσουν.

Ανώνυμος είπε...

Eμεις γιατι τοσα χρονια δεν εχουμε συνοχη και δεν ομονοουμε για το καλο του τοπου και των παιδιων μας?Τι φταιει και αυτος ο τοπος, ο τοσο προικισμενος απο τη φυση, δεν παει ομπρος?Ας μου απαντησει καποιος.