Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΑΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΩΛΟΣ....

 ...μάλλον θα έφταναν ως το Καστέλλι...ενώ τώρα η ενημερωτική ταμπέλα του ΚΤΕΛ Χανίων -Ρεθύμνου φτάνει ως το Κολυμπάρι.
Επειδή πάω αραιά και που στα Χανιά την φωτογραφία μου την έστειλαν ταυτόχρονα 2 διαφορετικά άτομα.
Όμως είμαι σίγουρος οτι κάπου αλλού θα υπάρχει και κάποια άλλη που θα δείχνει οτι η Κρήτη δεν σταματάει στο...Κολυμπάρι!!

6 σχόλια:

Γ.Ε.Κ είπε...


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
Ας μας θυμίσετε κύριε Παπαδάκη πόσοι πρόεδροι Κισαμίτες έχουν περάσει από το Κτελ Χανίων….
Αν δεν κάνω λάθος τα μισά και πλέον λεωφορεία του κτελ ανήκουν σε Κισαμιτες ιδιοκτήτες
Και ξανά μπράβο!!!!


Best regards
Γ.Ε.Κ.




Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά νομίζω ότι δεν έχετε με τη να ασχοληθείτε!!!!
Η ταμπέλα φυσικά αναφέρεται στην αφετηρία όπου φορτώνουν τα λεωφορεία έως το Κολυμπάρι και έως το Γεράνι.
Για την εξυπηρέτηση του κόσμου οι άνθρωποι έφτιαξαν ενημερωτική ταμπέλα με τις στάσεις και αυτό σας προβληματίζει γιατί δεν φαίνεται το καστέλι?
Ήθελα να ήξερα δεν έχετε άλλα προβλήματα να παρουσιάσετε κύριε Παπαδάκη??
Εδώ ο κόσμος καίγεται ρε παιδιά και εμείς ασχολούμαστε με μία ταμπέλα????

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το σχόλιο το τελευταίο το έβαλα για να καταλάβετε οτι μερικές φορές κάποιοι δεν ξέρουν να διαβάσουν τις αναρτήσεις... Έχω πολλά να ασχοληθώ και θα σας απευθυνόμουν και με τ' όνομα σας αν δεν κρυβόσαστε πίσω από την ανωνυμία. Η τελευταία φράση αναφέρει "Όμως είμαι σίγουρος οτι κάπου αλλού θα υπάρχει και κάποια άλλη που θα δείχνει οτι η Κρήτη δεν σταματάει στο...Κολυμπάρι!!"...και επειδή ο κόσμος καίγεται..δεν σημαίνει οτι πρέπει να το βουλώνουμε. κρίμα όμως πολλές κουκούλες και παντού!!

Ε.Μ είπε...

Να σας πω την αληθεια δεν ειναι απολυτως σωστο αυτο που γραφετε.. Αν ειχατε παει ο ιδιος στο κτελ θα ξερατε οτι η ταμπελα αυτη ειναι εκει που ξεκινανε τα αστικα λεωφορεια τα οποια πανε μεχρι Κολυμβαρι.. Οπως καταλαβαινετε δεν ειναι πολυ πρακτικο να ερχετε μεχρι το Καστελι το αστικο λεωφορειο γι αυτο το λογω υπαρχει το αλλο.. Η ταμπελα λοιπον βρισκεται εκει για ενημερωνει τον κοσμο για τις στασεις οπως γινετε στις περισσοτερες αφετηριες αςτικων λεωφορειων στην Ελλαδα κ στο εξωτερικο.. Καλο θα ηταν να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αστική συγκοινωνία το υπεραστικό ΚΤΕΛ....τα Χανιά σίγουρα έφτασαν ως το Κολυμπάρι αλλά ξαναλέω έτσι το βλέπουν κάποιοι που και αυτοί έχουν ονοματεπώνυμο σαν το δικό σας Γ.Μ Ε.Ξ.
Εξάλλου σιγά το πράγμα....υπάρχουν και χειρότερα. Δεν το κατηγορήσαμε είπαμε αβλεψία.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια τα αστικα λεωφορεια φτανουν ως το Κολυμβαρι?Απο φετος ξεκινησε αυτο?Πραγματικα ο κοσμος καιγεται οπως λετε επειδη τοσα χρονια το¨βουλωνουμε΄΄.Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που μαθαινουμε οτι η Κρητη φτανει ως το Κολυμβαρι........... ΓΡΑΜΒΟΥΣΙΑΝΟΣ