Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΛΥΓΙΔΑΚΗ

Στις παιδικές χαρές του δήμου Κισάμου στην παραλία του γηπέδου (άντε να δω πότε θα τις ονομάσουμε με το όνομα του δωρητή) κόλλησαν σήμερα οι υπάλληλοι του δήμου δυο αποφάσεις που έως ότου πάρουν το πιστοποιητικό καταλληλότητας την ευθύνη για τα παιδιά μας που θα παίζουν εκεί θα την έχουμε αποκλειστικά εμείς... οκ αυτό μπορούμε να το δεχτούμε μιας και απ΄ότι έμαθα είναι υπουργική απόφαση.. 
Τώρα το ερώτημα μου είναι ποιος έχει την ευθύνη για τον σπασμένο φωτισμό ..που όχι μόνο κτυπάει άσχημα αλλά είναι και επικίνδυνος;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πιο κουλό είναι άλλο και θα θέλαμε μια απάντηση. Στο νηπιαγωγείο Γραμβούσας (δεν ξέρω για τα υπόλοιπα) στην παιδική του χαρά εντός του σχολείου, έχουν αναρτήσει την ίδια ταμπέλα από τον δήμο ότι οι... γονείς είναι υπεύθυνοι για την χρήση της! Δηλαδή πως γίνεται να είναι οι γονείς υπεύθυνοι για παιδική χαρά εντός σχολείου;

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον θα εννοεί τους εξωσχολικούς το καλοκαίρι που πηδάνε τις μάντρες και παίζουν στον περίβολο του σχολείου. Μάλιστα όταν πήγαινα το παιδί μου εκεί, θυμάμαι ότι είχαν κάνει ζημιές κάποια ... κΑλόπαιδα της περιοχής..

Ανώνυμος είπε...

Οι εξωσχολικοί θεωρούνται "εισβολείς" δεν είναι "νόμιμοι" ως εκ τούτου δεν έχει λογική μια τέτοια δημοτική ανακοίνωση γι' αυτό τον λόγο εντός σχολείου.